Peça 1

Foto el 4-5-17 a les 10.54.jpg

Abans de fer l’obra definitiva, vam entrar en contacte amb la tècnica que anàvem a utilitzar i vam fer uns dibuixos de prova.

LA NOSTRA EXPOSICIÓ  


Els alumnes de 1r de Batxillerat, vàrem estar durant dues classes treballant en la nostra exposició d’aquest any. La finalitat d’aquest projecte era posar un cartell a la vitrina de l’entrada de l’escola. Aquest paper era de molt bona qualitat ( 200gr /m2 ) per així poder treballar amb més seguretat i confiança.

El primer de tot, vam agafar cadascú un rodet i el vam compartir entre parelles. Seguidament, vam començar a fer traces líneals cap a diferents direccions per així poder transmetre una imatge abstracte. Des del primer moment el que volíem era que les líneas no fossin molt compactes…

Abans de començar a treballar, vam fer una esfera exactament al mig de la imatge. Així doncs, donés una visualització molt genèrica i cada persona que veies aquest cartell pogués pensar el que volgués i el que li transmetés, que és la principal idea que tenim a l’hora de fer aquest projecte.

Hem treballat amb grup, fent així un bon projecte i una bona exposicó la qual faci que a cadascú li transmeti algo personal i/o diferent.

Deja un comentario